Sauna Stories

10 zomerse vakantiebestemmingen, gewoon in eigen land

1. Reis af naar Italië bij Personal Spa The Mediterranean Style in Diemen

Alt Text

Had jij je verheugd op een vakantie in een luxe resort aan de Middellandse Zee? Dan ben je bij Personal Spa in Diemen, onder de rook van Amsterdam, aan het juiste adres. In hun thema spa ‘The Mediterranean Style’ krijg jij direct een vakantiegevoel. Deze privé wellness is namelijk gehuld in een warm mediterraans thema en met faciliteiten als een ruime whirlpool, Finse sauna en stoomcabine kom je hier (samen) volledig tot rust. Wil je dat vakantiegevoel nog iets langer vasthouden? Dan kan je hier ook een overnachting bijboeken. Pak die koffer maar in!

2. Waan je in Thailand bij LaSenza Privé Spa in Sint Oedenrode

Alt Text

Eerder op zoek naar een exotische bestemming zoals Brazilië of Thailand? Waan je dan in een oase van rust in deze moderne privé wellness bij St. Oedenrode en laat je volledig onderdompelen in alle luxe die deze locatie te bieden heeft. Door de vele faciliteiten zoals het verwarmde binnenzwembad, hottub en Finse sauna wordt deze (korte) vakantie een groot feestje en hoef je die (gecancelde?) vakantie helemaal niet te missen. Ook hier kun je dat vakantiegevoel nog eventjes verlengen door een overnachting bij te boeken.

3. Geniet van de Franse zon bij Sensess Wellness - Privé Spa in Boerakker (Groningen)

Alt Text

Waan je in de Franse zon bij Sensess Wellness in de buurt van Groningen. Een stralende zomerdag, zonnestralen en dan genieten van de uitgebreide tuin met heerlijk zwembad in een rustige omgeving. Dat klinkt als vakantie toch? Iets minder geluk met het weer? Geen probleem, want het zwembad is verwarmd en de lounge is beschut. Daarnaast heeft deze toplocatie ook faciliteiten als een stoomcabine en infrarood-sauna. Kortom, je vindt hier alles voor een zorgeloos verblijf. Maak een reisje naar het noorden van het land en waan je even in Frankrijk

4. Ga naar het luxueuze Dubai bij Spa040 in Eindhoven

Alt Text

Pak deze zomer helemaal uit met de extravagante wellness Spa040 in Eindhoven. Hier waan je je op een luxe zomerbestemming zoals Dubai of Singapore en scoor je dus gegarandeerd bij je liefje. Niet alleen kun je hier genieten van het ruime zwembad, ook de fijne whirlpool met 18 massage jets en led therapie zorgen ervoor dat je het rustgevende gevoel van een vakantie krijgt. Kunnen jullie nog geen afscheid nemen van dat heerlijke gevoel? Plof dan samen op bed en geniet de hele nacht en ochtend van alles wat deze wellness te bieden heeft.

5. Tijd voor Ibiza vibes bij Spa Suprême in Oirsbeek

Alt Text

Ibiza, move over, want bij Spa Suprême in Oirsbeek beleef je deze zomer ook gewoon het fijne eilandgevoel in eigen land. Op een rustgevende locatie nabij Heerlen vind je deze prachtige privé wellness waar je gegarandeerd een onvergetelijk verblijf te wachten staat. Naast de ruime tuin met zwembad en hottub, vind je binnen ook genoeg faciliteiten om tot rust te komen - van Finse sauna tot stoomcabine. Samen even echt ontsnappen aan het drukke leven? Verleng je verblijf dan met een nachtje - jullie komen als herboren naar buiten!

6. Ga op Afrikaans avontuur bij Privé Sauna African Style in Bergeijk

Alt Text

Hadden jullie deze zomer een reis naar Afrika op de planning of staat deze nog altijd op de bucketlist? Vervang deze dan (tijdelijk) voor een tripje naar Privé Sauna African Style in Bergeijk. Tijdens je verblijf hier voelt het namelijk net alsof je in Afrika bent door de mooie inrichting en smaakvolle details. Deze wellness bestaat uit maar liefst 2 verdiepingen, waar je kan genieten van onder andere een bubbelbad, Finse sauna en infrarood sauna. En ohja, bij deze locatie geniet je ook nog eens van gratis drankjes. Een all-inclusive vakantie in eigen land, ideaal!

7. Tropisch paradijs Costa Rica bij Mila Privé Sauna & Wellness - Tropical Spa in Venlo

Alt Text

Tropischer wordt het niet bij Mila Privé Sauna & Wellness - Tropical Spa in het Limburgse Venlo. Deze tropische wellness, die je direct het gevoel geeft alsof je in Costa Rica of Suriname bent, staat garant voor een avontuurlijke privé wellness ervaring. Kom paar uur lekker ontspannen of heerlijk overnachten in dit tropische paradijs. Je kunt je verblijf ook nog eens aanvullen met diverse sfeervolle en smakelijke arrangementen, zoals een romantisch arrangement, heerlijke aroma in de whirlpool en diverse hapjes en drankjes.

8. Geniet van een Zweeds bos bij Spa Parel in 't Groen - 't Boshuis in Moergestel

Alt Text

Trek even helemaal weg uit de dagelijkse sleur en de bewoonde wereld in dit ultieme 'getaway' huis in de prachtige bosrijke omgeving van Moergestel. Bij deze wellness voelt het eventjes alsof je in een Zweeds bos terecht bent gekomen, want Spa Parel in 't Groen - 't Boshuis is volledig ondergedompeld in de natuur met een oprit van maar liefst 300 meter! Alle benodigdheden dus om heerlijk te genieten in alle rust en privacy die daarbij hoort. Geniet samen van het prachtige uitzicht vanuit de sauna en duik vervolgens de jetstream spa in om te genieten van het zonnetje.

9. Vertoef in Marrakech bij Dreams & Wellness Privé Spa in Vorstenbosch

Alt Text

Vertoeven in Oosterse sferen? Geniet dan van een ware beleving bij Dream & Wellness Privé Spa in Vorstenbosch. Je waant je hier in Marrakech, maar dan gewoon in eigen land. De sfeervolle sauna heeft alle faciliteiten om er een onvergetelijk verblijf van te maken. Van een heerlijke hottub tot een stoomcabine en Finse sauna - het is hier gegarandeerd genieten. Zin om er een romantische getaway van te maken? Boek dan een overnachting én romantisch arrangement bij deze wellness en geniet!

10. Reis af naar het land van de sauna: Finland bij Bed & Wellness Maas & Waal in Dreumel

Alt Text

Je hoeft deze zomer echt niet naar het buitenland om tot ontspanning te komen en luxe te ervaren, dit kan je namelijk ook bij Bed & Wellness Maas & Waal in Dreumel. Deze moderne en luxe zwemspa is een echte eyecatcher en heeft genoeg faciliteiten om samen volledig tot rust te komen. Duik samen in het 1.30 meter diep zwemgedeelte en geniet daarna van een glas prosecco en borrelplank in de bubbelbad. Nog langer genieten van elkaar en het vakantiegevoel? Verleng je verblijf dan met een een romantische overnachting en wordt samen de volgende ochtend als herboren wakker. We zeiden toch dat je niet naar het buitenland hoeft? ;-)


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!