Sauna Stories

5 redenen waarom je NU moet nazomeren in een privé sauna

#1 De ultieme maand

September is de ultieme maand voor een bezoekje aan de privé sauna. Waarom? De dagen zijn minder lang dan in de zomer, maar hierdoor kan je juist genieten van de heerlijke temperaturen en het zonnetje overdag. Zodra het afkoelt, kunnen jullie je verplaatsen naar binnen en daar genieten van alle faciliteiten. Best of both worlds toch? ;-)

Kom bijvoorbeeld helemaal tot rust bij Spa Parel in ‘t Groen - Het Boshuis, waar je in een bosrijke omgeving kan genieten van alle buitenfaciliteiten en zodra het kouder wordt, jullie in elkaars armen kunnen liggen voor de openhaard.

#2 Hottub-bubbels

Natuurlijk kan je je naar binnen verplaatsen als het afkoelt, maar je kan er ook voor kiezen om samen in de bubbelbad te springen. Geniet van de heerlijke warme bubbels van het water en open daarna een flesje champagne om verder op te warmen. De combinatie van de warme jetstream spa bubbels en een glas bubbels zorgt gegarandeerd voor een hartverwarmend gevoel.

Een perfecte locatie voor een hottub in de buitenlucht met ook nog eens een prachtig uitzicht, vind je bij Unique Body & Wellness Care

#3 Verleng je vakantiegevoel

Maandenlang leef je toe naar de vakantie en je knippert één keer met je ogen en de zomer is alweer voorbij. Dit kan een aardig somber gevoel geven. Des te meer reden om toch nog even die nazomer goed mee te pakken. Stel die sleur dus uit en ga nog even heerlijk genieten bij een privé sauna. Verleng dat vakantiegevoel nog meer door een overnachting bij te boeken, zo kan je de hele dag, avond en ochtend ontspannen en voel je je als herboren als je weer thuis komt.

#4 Genieten van elkaars summerbody

Eerlijk is eerlijk, in de zomer ziet je lichaam er toch net ietsjes leuker uit: een bruin kleurtje, glanzende haren en misschien ben je toch iets vaker naar de sportschool geweest dan normaal ;-) Voordat straks de feestdagen eraan komen en je niet meer kan ontkomen aan al die pepernoten en kerstkransjes, is dit het perfecte moment om nog even optimaal te genieten van jullie summerbody. Dus vergeet die badkleding maar en show your partner what you got!

Maak het extra romantisch door een bezoekje te plannen bij onze meest romantische sauna’s

#5 Extra boost voor de gezondheid

De winter staat vaak gelijk aan een dip, niet alleen mentaal maar ook fysiek. Het koude weer en de kortere dagen zorgen automatisch voor een aanslag op je weerstand. Tijd om dat even uit te stellen. De sauna kent tal van gezondheidsvoordelen die je weerstand weer op niveau brengen. Het beschermt je tegen verkoudheid en het is goed voor je doorbloeding. En misschien nog wel het beste, je komt volledig tot rust en voelt je herboren na een bezoekje aan de sauna.


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!