Sauna Stories

6 sauna toppers met prachtige outdoor omgeving

Luxexcellent privé sauna - Nuland

Alt Text

Een heerlijke plek waar je kan genieten van elkaar maar ook van het goede weer. Geniet samen met je partner van deze landelijk gelegen privé sauna met veel privacy. Naast de Finse sauna met kleurentherapie, heeft deze locatie ook een riante tuin met ligbedden en een luxe jetstream spa. Daarnaast kan je hier ook overnachten, waardoor je samen kan genieten van de sterrenhemel na een mooie lente of- zomerdag.

Wellnesshoeve Butterfly - Zuidveen

Alt Text

Deze all inclusive wellnessboerderij biedt een volledige verzorgde wellness ervaring voor jou en je partner. In een landelijke omgeving kan je samen genieten van de sauna en hottub die zich in de buitenlucht bevinden. Daarna kunnen jullie samen onder het genot van een glas prosecco en lekkere hapjes tot rust komen in de heerlijke lounge buiten. Binnen kan je genieten van een stoom- en infraroodcabine en massagebed.

Spa Suprême - Oirsbeek

Alt Text

Leg jezelf en je partner even flink in de watten bij deze luxe privé sauna gelegen in de omgeving Oirsbeek. Spa Suprême is de perfecte plek om te genieten van een zonnige dag. De outdoor omgeving is goed afgeschermd en uitgerust met een moderne jetstream spa en een groot zwembad. Onder de veranda kan je heerlijk ontspannen in de loungeset onder het genot van een hapje of een drankje.

Privé sauna Isidoro - Holten

Alt Text

Privé sauna Isidoro is een modern ingerichte wellness in de rustige omgeving van Holten en de ideale plek om te ontspannen. De wellness is voorzien van een mooi binnen- en buitengedeelte met diverse luxe faciliteiten. Vooral de outdoor omgeving met faciliteiten als een uitgebreid terras, whirlpool, Finse sauna en doucheruimte met stortemmer is de perfecte plek om een zomerse dag door te brengen. Hier kun je optimaal van elkaar genieten!

Spa Parel in ’t groen - Moergestel

Alt Text

Gelegen in de landelijke omgeving in Moergestel vind je deze heerlijke privé wellness waar je ongestoord kan ontspannen en genieten met je partner. In de ruime outdoor omgeving van de wellness vind je een jetstream spa en toegang tot de Finse sauna. Binnen vind je een ligbad, regendouche en een relaxsofa, maar ook hier heb je het gevoel dat je midden in de natuur bent door de sfeervolle inrichting en grote ramen.

Wellness Malu - Haren

Alt Text

Wellness Malu in Haren biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf en dit komt onder andere door de fantastische outdoor omgeving. De sfeervolle tuin biedt faciliteiten als een hottub, buitenzwembad en Finse sauna. En mocht je extra willen genieten? Overnachten kan hier ook! In de ochtend kun je hier samen met je partner genieten van een heerlijk ontbijt op het terras.


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!