Sauna Stories

6 tips voor een ‘hete date’ in de privé sauna

Een sexy massage

Door de privacy en intimiteit van de privé sauna, kunnen jullie lekker doen waar jullie zin in hebben. Geen pottenkijkers dus ;-) Natuurlijk zijn de sauna en hottub ontspannend, maar zo’n bezoekje aan de privé sauna is ook het ideale moment om elkaar een erotische massage te geven. Vergeet dus niet om massageolie mee te nemen, dat maakt die massage toch net iets lekkerder.

Stomende sessie in de sauna

Tijd om die badjas uit te trekken (als jullie die al aan hadden) en in de sauna te stappen. Mochten jullie een avontuurtje in de sauna willen beleven, doe dan wel rustig aan. Je wilt natuurlijk niet tijdens een stomende sessie knock-out gaan door de warmte. Keep it calm, keep it steamy.

Bubbelen

Is het je toch een beetje te warm geworden in de sauna? Zoek dan samen even verkoeling in de jetstream spa. Een perfect moment om die fles bubbels open te trekken, want wat is een hottub sessie nu zonder champagne?

Geniet van een hapje en drankje

Mocht je dorst niet gestild zijn na die champagne, dan hebben onze privé sauna’s gelukkig nog heel veel andere opties qua drinken en eten. Drink naast dat flesje wijn ook genoeg water, want je verliest al genoeg vocht!

Sop elkaar in onder de douche

Na een dag genieten in de sauna en hottub, wil je het liefst even opfrissen voordat je samen in bed duikt. Ideaal dus om samen onder de douche te springen. Sop elkaar in en gebruik een scrub om elkaar heerlijk te masseren. Daarna kunnen jullie deze sessie verder doorzetten in bed.

Val voldaan in slaap

Hebben jullie nog niet genoeg van elkaar? Bij veel van onze privé sauna’s kan je de avond ook heerlijk afsluiten met een overnachting. Zo kan je extra lang van elkaar genieten en hoef je na zo’n ontspannende avond niet meteen naar huis. Val samen in slaap (of stel die slaap nog eventjes uit ;-)) en wordt ‘s ochtends uitgerust wakker.

Ook zin om een ‘hete’ date te plannen? Bekijk ons aanbod dan hier


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!