Sauna Stories

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!

1. Spa Parel in ‘t Groen - ‘t Boshuis in Moergestel

Écht de herfst beleven, doe het beste wanneer je er middenin zit. Beleef de ultieme ‘getaway’ door een bezoekje te brengen aan onze prive sauna Spa Parel in ‘t Groen - ‘t Boshuis. De lange oprit leidt je naar deze hidden gem, verstopt in een prachtig bos bij Moergestel. De buitenbubbelbad heeft een uitzicht op de bossen, die op dit moment in een goudkleurig jasje zijn gestoken. Naast de jetstream spa is er buiten ook een sauna, een stoomcabine en meerdere heerlijke zitplekken met o.a. een open haard. Zie je jezelf al zitten in dit prachtige stukje (herfst)natuur?

Alt Text

2. Spa Laguna Exclusive in Veldhoven

Nu de zomer voorbij is en de temperaturen steeds lager worden, willen we natuurlijk niets liever dan heerlijk opwarmen. Nu kun je natuurlijk tegen je geliefde aan liggen, maar optimaal genieten van de warmte doe je gewoon lekker samen in een van onze privé sauna’s. Wil je nu ook dat herfstige gevoel voor de openhaard ervaren? Ga dan naar Spa Laguna Exclusive, waar je opgewarmd vanuit de sauna op een heerlijke relax sofa ploft. Pal voor een immens grote openhaard (wel on screen ;-)) en onder een prachtig wolkenplafond. Daarnaast kan je hier ook genieten vaneen Finse sauna met LED kleurentherapie en een prachtige luxe stoomcabine. Hier wil je toch nooit meer weg deze herfst?

Alt Text

3. Reset Spa Privé Wellness in Naaldwijk

Meer van het echte werk? Kies dan voor Reset Spa Privé Wellness in Naaldwijk, waar je geweldig kan loungen voor een openhaard in real life. En dat niet alleen, want de wellness is uitgerust met een krachtige whirlpool, een fijne Finse sauna met mogelijkheid tot opgieten, een heerlijke infrarood sauna en tot slot ook nog eens een ruime stoomcabine. Ontspan met een hapje of drankje en geniet van de sfeer en romantiek op deze bronskleurige locatie. Wij krijgen er een echt herfstgevoel van!

Alt Text

4. ‘t Weidse Uitzicht in Barneveld

Waan je in een oase van rust in deze landelijk gelegen wellness boerderij, gelegen vlakbij Het Nationaal park De Hoge Veluwe. Prive Spa ‘t Weidse Uitzicht geeft het gevoel van een herfstige sauna, maar dan in een mediterraans jasje gestoken. Je krijgt niet alleen al een warm gevoel van het verwelkomende interieur, maar ook van het bubbelbad en de Finse sauna. Ondanks dat wij fan zijn van de Nederlandse herfst, is even ervan ontsnappen ook wel lekker. ;-)

Alt Text

5. Prive Spa LaSenza - Moonlight in Sint-Oedenrode

Even ontsnappen aan de drukte van het najaar? Bij Privé Spa LaSenza kom je compleet tot rust. Niet alleen door het sterrenplafond waar je uren (samen) naar kan staren, maar ook door de openhaard op groot scherm - die in deze tijd toch wel de extra sfeer brengt. Extra lang genieten van deze prachtige locatie? Gelukkig kan je hier ook luxe overnachten, sofa wordt namelijk gewoon omgebouwd tot riante slaapplek. Heerlijk samen wakker worden in de prachtige ambiance, die overigens qua kleur compleet in het herfstthema past. :-)

Alt Text

6. Privé Wellness Suite Hotel Zeist

De herfst is de maand waarin we allemaal zo nu en dan toe zijn aan een goed ontspanmoment. Bij de Prive Wellness Suite in Zeist is de jetstream spa voorzien van krachtige massagejests, die de massage van je partner bijna overtreft. Daarnaast kan je op en top relaxen in de moderne infrarood sauna met LED therapie. En mocht je je partner nou echt even zat zijn, dan heb je allebei je eigen boxspring. Uiteraard gaan wij daar helemaal niet vanuit ;-). Geniet ze!

Alt Text

7. Full Glamdutch Prive Wellness in Utrecht

Minder fan van de herfst en zou je het liefst ontsnappen naar een heerlijk warm land? Daarvoor hebben wij de perfecte oplossing: de Full Glamdutch Prive Wellness in ‘t midden van het land! Waan je op een onbewoond eiland in deze oase van rust in tropisch strandthema. De wellness is uitgerust met een ruime hottub met krachtige massagejets, een moderne Finse sauna met mogelijkheid tot opgieten en een fijn stoombad. Dus ben je toch meer van de Caribische sferen dan van die van het najaar? Dan is deze locatie perfect voor jou!

Alt Text


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

Waarom een bezoekje aan de privé sauna de perfecte herfstactiviteit is