Sauna Stories

De 10 beste privé sauna’s van 2019 🧖‍♀️

Op deze tien plekken kom jij compleet tot jezelf.

Wij hebben voor jou tien privé sauna's op een rijtje gezet die je dit jaar nog MOET proberen!

Top 10 privé sauna’s

Sauna Laguna - Veldhoven

Alt Text

Deze prachtige Finse privé spa gelegen in Veldhoven heeft alles wat je hartje begeert. Kom tot rust in de hottub of stoomcabine met LED-kleurentherapie. Mocht je écht geen afscheid kunnen nemen, dan kan je er ook voor kiezen om er een nachtje te verblijven.

Spa Parel in 't Groen - Moergestel

Alt Text

Gelegen in de prachtige landelijke omgeving van Oisterwijk in Brabant ligt een van onze persoonlijke favoriete faciliteiten. Deze wellness spa is uitgerust met een Finse sauna, hottub, een heerlijk ligbad en een ruime regendouche. Een waar pareltje!

Privé Sauna Bergeijk - Bergeijk

Alt Text

Deze heerlijke sauna is zo ingericht om jou de volledige Africa feeling te geven. Voorzien van een ruime hottub, een sauna en riant loungebed met sfeervolle kleurrijke verlichting ben je ervan verzekerd om helemaal tot jezelf te komen. Hakuna matata!

Spa Intense Exclusive - Oosterhout

Alt Text

Sauna Intense is een modern ingerichte spa gelegen in het sfeervolle Oosterhout. De gehele spa is romantisch ingericht met kaarsen en rozenblaadjes zodat jij en je geliefde even helemaal tot rust komen.

Privé Sauna Alkmaar - Alkmaar

Alt Text

Deze gloednieuwe wellness suite ligt in het centrum van Alkmaar en is voorzien van de modernste faciliteiten. Dompel je onder in de comfort van een hottub, een stoomcabine en een heerlijke Finse sauna. Daarnaast is het ook mogelijk om er de nacht door te brengen zodat je écht helemaal tot rust kan komen.

Moments Beauty & Wellness - Malden

Alt Text

Moments is al een tijdje een van onze populairste faciliteiten. Het verblijf wordt geregeld door onze superhost Vanessa bij wie je terecht kan met al je vragen. Verder is er ook een hottub, regendouche en een hemelse infrarood sauna. Bij Moments zul je nooit meer willen vertrekken.

Privé Sauna Den Bosch - Rosmalen

Alt Text

Leg jezelf en je partner even flink in de watten bij deze prachtige wellness spa gelegen in Den Bosch. De wellness is uitgerust met een heerlijk relaxbed en met open haard waar je lekker kan ontspannen. De ruime whirlpool staat centraal in de wellness en wordt voor ieder verblijf gevuld met schoon water.

Arabia Diamonds - Almere

Alt Text

Met deze prachtige privé sauna ben je verzekerd van een onvergetelijk verblijf. Geniet van een oase van comfort met onder andere een Finse sauna, regendouche en hottub. Dorst? Bedien jezelf met de rijk gevulde minibar.

Privada privé sauna - Rotterdam

Alt Text

In dit prachtige privé wellness paradijs te Rotterdam-Zuid kun je met veel privacy genieten van diverse luxe wellness faciliteiten. Uitgerust met een mooie jetstream spa, zowel een Finse- als infraroodsauna en een stoombad. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf.

Luxexcellent privé sauna - Nuland

Alt Text

Knijp er samen even lekker tussenuit met deze landelijk gelegen privé sauna met veel privacy. Voorzien van een riante zonnetuin en buiten-hottub kan je volop van de natuur genieten in maximum comfort.
Boven bevindt zich een slaapruimte waar je lekker tegen elkaar aan kunt kruipen en romantisch kunt overnachten. Je kunt tijdens je overnachting van alle faciliteiten gebruik maken en bijvoorbeeld genieten in de jetstream spa onder de sterrenhemel.


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!