Sauna Stories

Privé sauna met overnachting: een verslag van een klant

20:00
We worden ontzettend vriendelijk onthaald door de host van deze sauna. We krijgen gelijk een rondleiding door de kamer met groot bed, sauna, stoomcabine en buitenterras met jetstream spa. Ook wordt ons uitgelegd hoe alles werkt en dat wij met alle vragen terecht kunnen bij de host. Onze ervaringen bij de sauna’s van privesauna.nl zijn tot nu toe altijd heel prettig geweest. We vinden het vooral heel fijn dat het heel persoonlijk en intiem is.

21:00
Bij ons arrangement hadden wij een borrelplank en fles champagne besteld. Tijdens het inchecken werd ons dan ook gevraagd wanneer wij willen dat dit komt. We geven aan dat we dit rond 21:00 willen en het komt dan ook perfect op tijd. Ideaal!

22:30
Nadat we uitgebreid hebben genoten van de sauna en stoomcabine, duiken we nog even het verwarmde buitenterras in om de hottub te testen. We vinden het heerlijk dat er meerdere faciliteiten zijn en genieten ontzettend van elkaar!

23:30
We hebben uitgebreid genoten van alle faciliteiten en zijn heerlijk tot rust gekomen. We vallen dan ook heel gemakkelijk in slaap. Een fantastische avond en morgenochtend gaan we nog even extra genieten.

08:00
Na een heerlijke rustige nacht worden wij wakker in een heerlijk bed. We zijn helemaal ontspannen en besluiten nog even lekker in elkaars armen te blijven liggen en te wachten op het ontbijt.

08:45
Gisteravond vroeg de host ons wanneer wij ons ontbijt wilden hebben. Opnieuw komt het precies op tijd. Het is een heerlijk en goed verzorgd ontbijt met allerlei lekkere dingen. We genieten van het uitgebreide ontbijt in de tuin, want het zonnetje schijnt! Daarna duiken we nog even hottub in.

09:20
Tijd om nog even te douchen in de heerlijke stortdouche en om ons klaar te maken voor vertrek.

10:00
Helaas zit onze overnachting er weer op. We hebben een heerlijk avond en ochtend gehad en heel erg genoten van elkaar. De faciliteiten, service en host waren perfect en we komen zeker nog eens terug.


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!