Sauna Stories

Winterdip? Ervaar het vakantiegevoel bij de privé sauna

Waan je in Afrika

Alt Text

Waan je in Afrika bij Privé Sauna Bergeijk. De mooie inrichting en smaakvolle details geven je een echte African vibe. Tijd om je wilde manen even te temmen en lekker te ontspannen in de hottub terwijl je samen kijkt naar een romantische film. Of loop naar beneden en kom tot rust in de Finse sauna, infrarood sauna of stoomcabine. Als je nog even langer in de Afrikaanse sferen wil blijven, kun je genieten van een all-inclusive verblijf met overnachting. Geniet ‘s ochtends samen van een vers ontbijt en ga als herboren terug naar huis.

Arabian Night

Alt Text

Door de Arabische sfeer van The Privé Sauna in Hamont-Achel. krijg je het gevoel alsof je even op een heerlijke vakantie bent. Je kan hier samen heerlijk genieten van het bubbelbad of de Finse sauna. Even bijkomen? Rust dan lekker uit op het unieke tweepersoonsbed met als uitzicht de TV en openhaard. Je kan hier trouwens ook je eigen muziek opzetten, bijvoorbeeld een romantische afspeellijst om in de stemming te komen. Maak je Arabian Night helemaal af met rozenblaadjes, een fles bubbels, kaarsjes en chocola. Zo kan je extra goed van elkaar genieten en komen jullie samen volledig tot rust.

Oosterse rust

Alt Text

Geniet van de Oosterse sferen bij Sauna Ishidoro in Holten. Deze prachtige wellness heeft een fijne relaxruimte met ruime sofa en openhaard, perfect om voor op te warmen op een koude winterdag. Daarnaast heeft deze privé sauna fijne faciliteiten zoals een stoomcabine, infrarood sauna, bio-sauna en een whirlpool. Maak het helemaal romantisch met een heerlijke duo-massage en/of een romantisch/love arrangement. Toch liever zelf elkaar een massage geven? Geef elkaar dan een goede massage met scrubzout, die overigens inbegrepen is bij deze sauna. Bij deze sauna vinden jullie gegarandeerd jullie innerlijke rust terug.

Rustige omgeving

Alt Text

Ontsnap aan de dagelijkse sleur bij Guesthouse de Heide Wellness Suite in Oeffelt. Hier ervaar je een hele fijne knusse sfeer, die perfect is voor een weekendje weg. Zo is er een unieke knuffelmuur die heerlijke warmte uitstraalt en een privé relaxruimte die voorzien is van een pooltafel en leeshoek. Vier samen het leven met prosecco op de kamer. Kruip tegen elkaar aan voor de knusse openhaard, waar je heerlijk kan opwarmen op een frisse, winterse dag. Of kom helemaal tot rust in de Finse sauna en bubbelbad. Je kunt het samen zo knus maken als je zelf wilt.

Tijd om samen die "vakantie" te boeken? Of geef je het liever cadeau? Kies dan voor onze nieuwe giftcard, perfect voor de feestdagen!


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!