Sauna Stories

Het is herfst: tijd voor de privé sauna

VIP Spa met zwembad in Stolwijk

Alt Text

Laat je onderdompelen in pure luxe bij deze privé sauna, gelegen in Zuid-Holland. Geniet van het verwarmde zwembad onder een romantische ‘sterrenhemel’, warm op in de sauna, fris je daarna op onder een regendouche en duik daarna samen in het warme bedje. Mocht je die vitamine D toch missen door al die regenachtige dagen? Ga dan in de infraroodcabine, die je net als de zon weer extra energie geeft.

Privé Spa Maroah in Boxtel

Alt Text

Nestel je op een koude herfstdag voor de openhaard bij Privé Spa Maroah, gelegen in de rustige omgeving van Boxtel. Dit is de ideale privé spa om heerlijk te ontspannen en te genieten van de vele faciliteiten die je hier kan vinden. Bijvoorbeeld de Finse sauna, infraroodsauna, stoomcabine en jacuzzi. Maak het extra gezellig met een fles prosecco en een uitgebreide borrelplank. De perfecte besteding van een regenachtige herfstdag, toch?

Privé wellness Bergeijk

Alt Text

Waan je tijdens deze koude dagen in Afrika bij Privé wellness Bergeijk. Door de mooie inrichting en smaakvolle details hoef je niet helemaal naar Afrika te vliegen om een zomers gevoel te krijgen. Daarnaast hebben ze ook heerlijke wellnessfaciliteiten, zoals een jacuzzi, sauna en stoomcabine. Duik daarna samen voldaan in bed en geniet van een spannende serie of romantische film op het grote flatscreen. Jullie warmen elkaar wel op he ;-)?

Privé Spa Angie in Almere

Alt Text

Ervaar de pure luxe bij Privé Spa Angie, centraal gelegen in Almere. Bij deze privé wellness ontbreekt je het aan niks en kan je heerlijk binnen blijven als buiten de regen met bakken uit de hemel komt - een volledig all inclusive, dat is alles wat je wil toch? Van de ruime jacuzzi tot de stoomcabine en van de Finse sauna tot de Sunshower, die je aangename warmte geeft, bij deze wellness kom je helemaal tot rust. Geniet daarna samen voor de knusse openhaard van jullie favoriete serie/film op Netflix.

Secret Wellness - De Droomtuin in Holten

Alt Text

Geniet van een oase van rust bij deze vrijstaande woning gelegen in een bosrijke omgeving in Holten. Door de gezellige en landelijke inrichting, voel je je direct thuis. Hoewel deze privé sauna ook een prachtige buitenruimte heeft, bevind je je tijdens regenachtige dagen vooral binnen en dat is hier geen straf. Met een heerlijke openhaard, infrarood- en normale sauna en jacuzzi ontbreekt het je hier aan niks. Maak het extra gezellig met een fles rode wijn, luxe borrelplank en ‘s ochtends een heerlijk ontbijtje. Een heerlijk warm gevoel krijg je hier gegarandeerd.


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!