Sauna Stories

Het perfecte romantische cadeau: de privé sauna

En mocht je hierna overtuigd zijn (we kunnen ons bijna niet anders voorstellen ;-)), dan kan je er natuurlijk voor kiezen om het er zelf op te gokken en een wellness naar keuze te boeken, maar je kan je geliefde of crush ook verrassen met een wellness-cheque. Zo kunnen jullie helemaal zelf uitkiezen welke privé sauna jullie willen bezoeken en wanneer! Ideaal! Koop onze giftcard hier!

1. Weg uit die comfortzone!

Stap weg uit jullie vaste ritme en gooi het eens over een andere boeg. Soms is het namelijk heel leuk om te ontsnappen aan jullie comfortzone en iets te doen wat jullie nog nooit hebben gedaan. Normaal gezien denk je bij een romantische avond namelijk al snel aan een restaurant, cocktailbar of een simpele bos bloemen, maar je verrast je geliefde pas echt met originaliteit. Daarom is de privésauna een bijzonder cadeau - je geliefde verwacht dit namelijk nooit en dat is juist extra leuk, toch? ;-)

2. Kom samen tot rust

Natuurlijk is het leuk om samen naar een restaurant te gaan voor een romantische date, maar het nadeel hiervan is dat je niet echt tot rust komt. Je stapt slechts eventjes uit de dagelijkse sleur,
maar echt afstand doen van je telefoon en dagelijkse bezigheden is lastig. Dit is het grote voordeel van de privésauna; hier kan je dat allemaal eventjes helemaal loslaten. Leg je telefoon weg (die hebben jullie toch niet nodig in de hottub of sauna ;-)) en geniet even van de rust. Niet alleen is dit voor jullie apart heel fijn, maar het doet ook nog eens wonderen voor jullie relatie. Win-win situatie!

3. Eindelijk privacy!

En het allerfijnste, jullie hebben de volledige privacy. Geen kinderen, vrienden of ouders - alleen jullie samen en alle ruimte om te doen waar jullie zin in hebben. Of jullie nu een stomende sessie in de sauna willen hebben of liever gewoon in elkaars armen in slaap willen vallen voor de open haard, het mag allemaal! Er zijn geen pottenkijkers en soms voelt dat toch uniek na al die drukke weken op werk en thuis. Fantaseer samen over wat jullie allemaal gaan doen tijdens jullie bezoekje - vaak maakt de voorpret het nog leuker!

4. Maak het extra romantisch!

En wil je je geliefde extra verrassen? Kies dan uit de vele arrangementen die onze privé sauna’s aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld met Valentijn extra uitpakken door rozenblaadjes en kaarsjes toe te voegen aan jouw bezoek - zo scoor jij gegarandeerd ;-) Maak het nog romantischer met een bos rode rozen en/of een fles champagne. Het enige wat jij hoeft te doen, is deze optie aankruisen bij het boeken van de privé sauna en alles wordt voor je geregeld. Ideaal toch? Ook voor andere gelegenheden zoals verjaardagen etc. is dit de perfecte manier om je partner of crush extra te verrassen.

5. Geniet langer van elkaar met een overnachting

En we begrijpen maar al te goed dat je niet genoeg hebt aan een paar uurtjes wellness. Vooral met de vele faciliteiten, wil je je helemaal niet bezig houden met de tijd. Je wilt juist zo lang mogelijk genieten van de rust en de privacy! Daarom kan je bij veel van onze sauna’s ook een overnachting bij je bezoekje plannen. Zo kunnen jullie de hele avond ongestoord genieten en worden jullie ook nog eens fris en fruitig wakker. Ontbijtje op bed, kopje koffie in de bubbelbad en dan nog een laatste keer de sauna induiken - klinkt perfect toch?

En? Hebben we je overtuigd? Neem nog eens een kijkje tussen ons aanbod en koop die koop die giftcard - romantiek en succes gegarandeerd!


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!