Sauna Stories

Hier beleven jullie de meest romantische Valentijnsdag!

In deze zevende hemel bij Privé Spa LaSenza: Exotica

Alt Text

Verras je geliefde met een romantisch bezoekje aan Privé Spa LaSenza: Exotica in Sint Oedenrode. Hier wanen jullie je samen in een oase van rust en dat is soms best lekker na een drukke week. Het zwembad bevindt zich onder een wolkenplafond en hierdoor is het net alsof je in de zevende hemel bent. Laat je masseren door massage-jets in de hottub of kijk je partner lief aan ;-) Kom tot rust in de Finse sauna of Hammam stoomcabine - iets te heet geworden? Trek dan samen een fles prosecco open en vier de liefde in het ruime zwembad. Maak het extra romantisch met een overnachting en geniet de volgende ochtend van ontbijt op bed - hoef je het tenminste zelf niet te doen ;-)

Een romantische get away bij Privé Sauna Unique Hulsel

Alt Text

Romantischer wordt het niet dan bij Privé Sauna Unique in Hulsel. In deze wellness kunnen jij en je partner niet alleen genieten van de privacy, maar ook de vele luxe faciliteiten. Van de bubbelbad tot de Finse sauna en van de stoomcabine tot de openhaard - hier hebben jullie gegarandeerd een onvergetelijk verblijf. Verras je geliefde en maak het extra romantisch met rozenblaadjes, een heerlijke fles Cava en kaarsjes - dat is toch het ultieme valentijnsgevoel? Elkaar nog niet zat? Kies dan voor een overnachting en begin de dag goed met een heerlijk ontbijt.

Samen sterren kijken bij VIP Spa met zwembad

Alt Text

Rozenblaadjes, kaarsjes, hartjes ballonnen en chocola. De romantiek kan niet op bij de VIP Spa met zwembad in Stolwijk. Ontspan in het verwarmde zwembad met uitzicht op de romantische sterrenhemel - romantischer wordt het bijna niet. Toch wel, want het leukste van deze sauna? De met rozen bezette schommel. Maak het extra heet in de verschillende sauna’s en blaas daarna even stoom af met een lekkere shisha pijp. Mag er geen eind aan komen? Blijf dan overnachten en geniet de volgende dag van een heerlijk ontbijt!

Een glas prosecco in de whirlpool bij Luxexcellent Love Suite

Alt Text

De naam zegt het al, privé sauna Luxexcellent Love Suite is de ultieme plek voor een romantische get away met je geliefde. In de rustige omgeving van Nuland, vind je deze luxe wellness met voldoende privacy. En wil je het extra romantisch maken? Kies voor een arrangement of regel een bos rode rozen bij aankomst. Als je dan niet scoort, weten wij het ook niet meer ;-) Hier vind je trouwens ook voldoende faciliteiten om er een top middag of avond van te maken - zoals de whirlpool, de Finse sauna en openhaard. En als je niet genoeg van elkaar kan krijgen, kan je hier ook heerlijk overnachten - zo maken jullie deze Valentijnsdag eentje om nooit meer te vergeten!


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!