Sauna Stories

Hier moeten jij en je partner heen met de feestdagen!

#1 Spa Parel in 't Groen - 't Boshuis in Moergestel

Alt Text

Ontsnap aan de dagelijkse sleur én de bewoonde wereld bij Spa Parel in ‘t Groen - ‘t Boshuis in Moergestel. In deze bosrijke omgeving kan je genieten van de vele faciliteiten, zoals de hottub tussen de bomen, een sauna met prachtig uitzicht, stoomcabine en een open haard waar je heerlijk voor kan kruipen na een dag genieten. Perfect voor de koude winterdagen. Maak het extra gezellig met jouw eigen afspeellijst uit de Sonos-speakers. Extra romantisch maken? Verras je geliefde met een prachtig bos bloemen. Dikke kans dat je dan gegarandeerd scoort ;-) Overnachten is hier trouwens ook mogelijk. Zo kunnen jullie extra genieten. Kortom, een perfecte getaway!

#2 Spa & Wellness Hammam in Rotterdam

Alt Text

Zitten je dagen al volgepland met afspraken? Geen probleem! Spa & Wellness Hammam in Rotterdam opent exclusief ‘s avonds de deuren en is daarom de perfecte plek om na een drukke dag helemaal tot rust te komen. Deze wellness is voorzien van alle faciliteiten voor een ontspannen avond - zoals een hottub, dompelbad en stoomcabine. De volledige privacy zorgt er ook nog eens voor dat jullie lekker kunnen doen waar jullie zelf zin in hebben. Ohja, je kan hier ook gratis gebruik maken van de waterpijp en je eigen muziek kiezen - leuker en gezelliger wordt het niet!

#3 Privé sauna Luxexcellent - Love Suite in Nuland

Alt Text

Op zoek naar pure romantiek tussen de feestdagen door? Dan moet je naar Privésauna Luxexcellent in Nuland - het heet niet voor niets Love Suite! Behalve dat je heerlijk tot rust komt door de heerlijke sfeer van deze wellness, vind je hier ook de meest fijne faciliteiten, zoals de bubbelbad, Finse sauna en een comfortabel bed. Extra luxe maken? Deze privé sauna biedt ook allerlei arrangementen, zoals sushi, tapas of zelfs een high tea. Verras je geliefde met een prachtige bos rozen, sluit de avond af met een fles prosecco in de jetstream spa en blijf overnachten - zo maken jullie er en avond van om nooit te vergeten.

#4 Secret wellness - Boszicht in Holten

Alt Text

Bij Secret Wellness - Boszicht in Holten kunnen jij en je geliefde even volledig te tijd voor elkaar nemen in de rustige, bosrijke omgeving. Geniet van een glas rode wijn in de overdekte hottub (waarmee je dus lekker droog zit tijdens deze regenachtige dagen) en zweet al het eten en de alcohol uit in de sauna. Zin in een spannende avond na al die dagen met de kids? Kies dan voor het intieme arrangement. Masseer elkaar met diverse oliën - dat hebben jullie wel verdiend na al die kerststress. Mocht je helemaal uit willen plakken, dan liggen er ook handboeien en een blinddoek klaar ;-)

#5 Privé sauna Angie in Almere

Alt Text

Waan je in een oase van moderne luxe bij Privé sauna Angie in Almere. Kom heerlijk tot rust in de bubbelbad of blaas stoom af in de Finse sauna en stoomcabine. Toe aan nog meer ontspanning? Boek dan een massage of kruip in de massagestoel. Bij deze wellness is het gegarandeerd genieten met de vele faciliteiten, je vindt hier namelijk ook een sunshower, waarmee je je winterdip bestrijdt. Uitgeput en moe? Kruip dan lekker tegen elkaar aan en kijk samen naar een film in bed, maak het extra gezellig en gooi die open haard aan. Met het Netflix & Chill arrangement hebben jullie het perfecte avondje samen.

En? Al zin om naar de sauna te gaan? Kies er een uit en boek hem op www.privesauna.nl! Geniet ervan!


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!