Sauna Stories

Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

Laat je heerlijk masseren

Heb jij ook zo’n rug-/nekpijn van jouw eigen gecreëerde thuiswerkplek? Breng een bezoekje aan een van onze privé sauna’s en geef elkaar die heerlijke (steamy) massage! Hoewel dit ook thuis kan, dient een luxueus bed wel voor extra ontspanning. Wil je het nog gezelliger maken? Geef die massage dan in de hottub! En wil je nou je beurt van masseur zijn overslaan? Bij privé sauna Wellnesstuin Wijchen kan je die massage ook gewoon boeken. Om écht te ontspannen!

Muziek maakt ontspanning

Zie je het al voor je? Je zit in de hottub, geniet in de sauna of ligt languit op een kingsize bed. Tijdens deze sessie hoor je op de achtergrond jouw eigen favoriete muziek. Muziek luisteren kan natuurlijk altijd, maar je favoriete nummers in deze setting - geweldig! Het luisteren van muziek maakt endorfine aan, het stofje wat ons gelukkig maakt. En gelukkig maken wij jou gelukkig in ieder van onze sauna’s, want op elke locatie staat er een uitstekende geluidsinstallatie voor je klaar waar je jouw eigen muziek kan afspelen. Zo ook bij Prive Spa Angie.

Houd een goede zoensessie

Dat een normale zoensessie een goede zoensessie wordt in zo’n sexy privé sauna spreekt natuurlijk voor zich. Maar wist je ook dat zo’n sessie er daadwerkelijk voor zorgt dat je relaxter wordt? Een onderzoek van de Amerikaanse Universiteit Lafayette wijst uit dat zoenen stressverminderend werkt na 15 minuten. Moet je nagaan wat een uur of 3 in een privé sauna dan met je doet? Niet alleen verbrand je ook nog eens 80 calorieën per kwartier, je loopt als compleet ontspannen mens naar buiten.

Combineer bubbels met bubbels

Zoals je waarschijnlijk zelf al meerdere keren hebt ervaren, ontspant alcohol de spieren (verklaart die valpartijen ;-)). Misschien niet de aller gezondste manier van ontspannen, maar ben je in december dan toch neergestreken in een van onze privé sauna’s? Dan mag je het natuurlijk wel extra feestelijk maken met een extra bubbeltje. Warmer en ontspannender dan met een glaasje bubbels in de bubbels wordt het bijna niet! Wist je dat al onze privé sauna’s een bubbelbad of jetstream spa hebben? Die van Prive Spa La Senza Excellent is heerlijk hoor.

Lach & maak plezier

Over de nummer 5 van dit artikel maken we ons totaal geen zorgen. We gaan er vanuit dat onze privé sauna’s hiervoor zorgen. Met het goede gezelschap zorg je ervoor dat je stress vermindert en je ontspanning stijgt! Wanneer je lacht, maakt je lichaam een gelukshormoon aan. Dat betekent dat je dit seizoen niet alleen ontspannender doorkomt, maar ook nog eens gelukkiger. En dat dankzij de privé sauna (en je goede gezelschap natuurlijk)!


7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!

Waarom een bezoekje aan de privé sauna de perfecte herfstactiviteit is