Sauna Stories

Maak er een romantische kerst van met je geliefde!

Tijd om elkaar te verwennen

Verwen je geliefde met een super romantisch verblijf in een van onze privé sauna’s. Een prachtige bos bloemen bij aankomst, rozenblaadjes op het bed, kaarsjes, een fles bubbels - bij de privé sauna kan je het zo romantisch maken als je zelf wil. Je geliefde liever op een andere manier verwennen? In onze sauna’s waan je je in totale privacy, dus jullie kunnen lekker in alle vrijheid doen waar jullie zin in hebben. Niemand ziet jullie toch ;-) Tijd om elkaar ein-de-lijk eens die uitgebreide erotische massage te geven. Vergeet je massage olie dus niet!

Romantisch diner bij kaarslicht

Trek gekregen van al dat inspannen.. euh ontspannen? Behalve dat jullie heerlijk van elkaar kunnen genieten, kunnen jullie ook smullen van de lekkerste hapjes en drankjes. Ga borrelen of pak helemaal uit en ga voor een high tea. Kijk bij de arrangementen wat onze privé sauna’s te bieden hebben en geniet ervan he ;-)

Stomende kerstsessie in de sauna

Maak het samen extra steamy in de sauna. Plan alleen geen urenlange sessie, want door de sauna droog je snel uit en extra inspanning versnelt dit proces. Zorg er dus voor dat je voldoende water blijft drinken. Iets te fanatiek geweest samen? De sauna zorgt ook voor vermindering van spierpijn. Win-win dus. ;-)

Bubbels in het bubbelbad

Even bijkomen van de hete saunasessie? Tijd om een fles prosecco open te trekken en volledig te ontspannen in de hottub. Proost!

Massage onder de douche

Na zo’n lange dag zweten van de sauna (en andere activiteiten ;-)) is het heerlijk om samen een verfrissende douche te nemen. Geef elkaar een heerlijke massage met scrubzout. Dit zorgt voor een zachte huid, waardoor jullie niet van elkaar af kunnen blijven.. als dat nog niet het geval was. Hierna kunnen jullie de massage opgefrist voortzetten in bed.

Oh Holy Night

Kunnen jullie niet genoeg van elkaar krijgen? In veel privé sauna's is het ook mogelijk om een overnachting bij te boeken. Hier staat dan een heerlijk bed voor jullie klaar, waar jullie samen de romantische dag kunnen voortzetten. Maak het een nacht om niet te vergeten en wordt de volgende ochtend lekker uitgerust wakker.

Na zo’n dag/nacht ontspanning kunnen jullie de kerstdrukte weer aan. Fijne feestdagen en geniet ervan samen he ;-)


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!