Sauna Stories

Relatiedipje? Tijd voor een bezoek aan de privé sauna

Probeer samen iets nieuws

De privé sauna is ideaal om samen nieuwe dingen uit te proberen. Door de privacy en intimiteit van de sauna kunnen jullie lekker doen waar jullie zin in hebben. Masseer elkaar, spring samen onder de douche, duik de hottub in met een fles champagne en eindig de dag/avond in bed - misschien kunnen jullie daar ook nog wat nieuwe dingen proberen ;-)

Nieuwe, intieme omgeving

Jullie dagelijkse omgeving en vooral de slaapkamer kunnen negatieve associaties naar boven brengen, bijvoorbeeld door ruzies die jullie hebben gehad. Het fijne aan een privé sauna is dat je je bevindt in een intieme omgeving en geen last hebt van anderen. Tijd om te doen waar jullie zin in hebben! En, jullie hoeven helemaal nergens over na te denken - alles is voor jullie geregeld! Het enige wat jullie moeten doen is ontspannen en van elkaar genieten.

Romantischer wordt het niet

Veel van onze privé sauna’s zijn ook nog eens heel romantisch en mocht je echt willen uitpakken, dan kan je altijd kiezen voor extra romantische aankleding. Zo maak je pas écht indruk op je partner. In de privé sauna kan je de volledige romantiek ervaren, van een glaasje cava voor de openhaard tot een stomende sessie in de sauna - als je begrijpt wat we bedoelen ;-) Hier leeft de passie tussen jullie weer helemaal op!

Tijd voor elkaar maken

Thuis kan het leven nog wel eens aan je voorbij vliegen. Werk, hobby’s, vrienden, familie en kinderen - allemaal factoren die aandacht vragen en het is soms lastig om voor alles en iedereen tijd te vinden. Nog lastiger is het daarom om tijd voor elkaar te maken. Tijdens een bezoekje aan de privé sauna kunnen jullie dit drukke leven even op pauze zetten. Zet die telefoon op stil en heb de volledige aandacht voor elkaar. Zo kunnen jullie extra van elkaar genieten en komen jullie dichter bij elkaar.

Verleng de romantiek met een overnachting

Even helemaal ontsnappen aan jullie dagelijkse omgeving en de sleur? Zijn jullie er nog niet aan toe om naar huis te gaan? Gelukkig kan je bij veel van onze privé sauna’s ook overnachten, dus verleng jullie sauna-dagje met een heerlijke overnachting. Dit geeft jullie relatie net die boost die jullie nodig hebben. Jullie (en jullie relatie) komen als herboren thuis.


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!