Sauna Stories

Waarom een bezoekje aan de privé sauna de perfecte herfstactiviteit is

1. Ontgiften van zomerse taferelen

Hoewel we onze zomer net even anders hebben gevierd dan ieder ander jaar, is er een grote kans dat de biertjes en roseetjes net zo rijkelijk hebben gevloeid als in de zomer van 2019. Het ontgiften van deze (helaas) slechte stoffen kan je deze herfst natuurlijk doen via een detoxkuur, maar wij bieden je een veel leukere optie! Die giftige stoffen zweet je er namelijk gewoon uit dankzij de hoge temperatuur van de sauna. En laten wij nou net 75 sauna’s in ons aanbod hebben.

2. Vakantiewarmte in de herfst

De zomerse weken zijn helaas voorbij, maar we kunnen ze nog wel (een soort van) verlengen. Trek die bijna-winterjas aan en hup hup, op naar een van onze privé sauna’s. Daar ontsnap je even van het herfstachtige weer en krijg je spontaan dat heerlijke zomerse gevoel, onder andere door de hitte van onze sauna’s of door te genieten van een flesje bubbels in de hottub - daarvoor hoef je echt niet op vakantie.

3. De perfecte herfstactiviteit voor je weerstand

Over het weer gesproken, de kou en donkere dagen hebben enorm veel invloed op onze weerstand. Heb je een lichte verkoudheid te pakken? Dan ben je een stuk vatbaarder voor virussen. En dat is vooral nu een heel slecht idee. Daarom is een bezoekje aan de privé sauna in het najaar een uitermate goed idee. De warmte van de sauna zorgt ervoor dat je lichaam meer witte bloedcellen aanmaakt, waardoor je natuurlijke weerstand verhoogt wordt. En hoe hoger je weerstand, hoe minder kans om met een snotneus op de bank te belanden deze herfst.

4. Heerlijk (met twee) de herfst vieren

In een tijd zoals nu, waarin je niet even een hapje of drankje gaat doen, is het een stuk lastiger om leuke activiteiten te bedenken. Heb je een relatie of een vaste vriend(in) waarmee je het ‘gezellig’ hebt, dan hebben wij de perfecte invulling. Je raadt het al: heerlijk vertoeven in een van onze privé sauna’s. Kijk vooral even grondig naar de extra arrangementen die je aan de boeking kan toevoegen. Zo kan je bij Reset Spa Privé Wellness genieten van sushi als diner, bij Royal Deluxe ‘Exclusive’ de champagne opentrekken en bij Spa Parel in 't Groen overnachten in een goudkleurig bos.

5. Relatie oppeppertje

Aangezien thuiswerken de norm is geworden, kan het best zo zijn dat je je partner af en toe achter het behang wilt plakken. Dat constant op elkaars lip zitten, is in de meeste gevallen namelijk niet het beste voor je relatie. Daarom: deze herfst even samen ontspannen middels een leuke activiteit - dat is wat jullie nodig hebben. Weg uit die saaie, suffe sfeer om een moment te nemen voor de liefde die jullie voor elkaar hebben. Tevens zorgt intimiteit (wat je perfect kan uitoefenen in een van onze privé sauna’s) voor verbondenheid. En die boost van je hormonen zorgt weer voor een goed humeur. Zo kunnen jullie die nieuwe werkweek aan de keukentafel weer vol goede moed beginnen en kom je deze herfst met een glimlach door!


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!