Sauna Stories

15 redenen om naar de privé sauna te gaan

1. Omdat je een boost voor je weerstand nodig hebt

Wist je dat de privé sauna de perfecte plek is om je weerstand op te krikken? Door regelmatig de sauna in te duiken, train je je lichaam en wordt je minder gevoelig voor temperatuurverschillen. Zeg maar doei tegen die verkoudheid.

2. Omdat jullie een relatiedipje hebben

Intimiteit, romantisch en sexy - dat is wat jullie relatie nodig heeft tijdens een dipje. Weg van jullie dagelijkse sleur en in een nieuwe omgeving. Daarvoor is de privé sauna de ideale locatie. Jullie relatie komt als herboren naar buiten.

3. Om cadeau te geven voor de feestdagen

4. Omdat je stress hebt

5. Omdat je gek bent op de sauna en wat anders wil

Gek op de sauna? Dan ben je waarschijnlijk al tig keren naar de bekende sauna’s geweest, maar waarom probeer je niet eens wat anders? Bij de privé sauna kan je in alle rust genieten van de faciliteiten - van hottub tot stoomcabine - helemaal voor jou/jullie alleen.

6. Omdat je geen date activiteiten meer kan bedenken

Weer een avondje naar de bioscoop of eten bij dat restaurant waar je de kaart uit je hoofd kent. De originaliteit qua dates is soms ver te zoeken en daar brengt de privé sauna verandering in. Dus wil jij echt indruk maken op je lover? Plan dat bezoekje in en geloof ons, je scoort gegarandeerd!

7. Omdat je de winterblues hebt

8. Omdat jullie echt even weg moeten van de kinderen

Soms wil je gewoon niet alleen van de kinderen, maar ook de hele dagelijkse sleur ontsnappen en hoe doe je dat beter dan in een omgeving waar je het even helemaal kan loslaten. Bij de privé sauna ben je te druk met genieten en heb je niet eens tijd om na te denken over wat jullie nou morgenavond weer moeten eten.

9. Omdat het het perfecte verjaardagscadeau is

10. Omdat je niet naar een openbare sauna wil

Voor velen is het gebrek aan privacy de belangrijkste reden om de sauna te skippen, wat wij goed begrijpen. Gelukkig staat privacy voorop bij de privé sauna en kan jij lekker naakt rondlopen zonder je zorgen te maken dat je je baas of buurman tegenkomt. Tenzij je natuurlijk met een van hen de sauna in wil duiken ;-)

11. Omdat je (samen) volledig tot rust wil komen

12. Omdat de privé sauna zoveel meer is dan alleen een sauna

De sauna is al lang niet meer alleen een sauna, want bij ons aanbod privé sauna’s maak je er gewoon een hele dag van, met of zonder overnachting. Van de sauna tot stoomcabine en van de hottub tot regendouche - combineer ze allemaal.

13. Als verrassing omdat jullie 1 of 20 jaar samen zijn

Of jullie nou 1 of 20 jaar samen zijn, het is en blijft leuk om elkaar te verrassen. En wat is nou een betere verrassing dan een sauna voor jullie helemaal alleen? Volledige privacy en met de verschillende arrangementen maken jullie het zo romantisch als jullie willen.

14. Omdat je een romantische en sexy dagje weg wilt

15. Omdat je eigenlijk geen reden nodig hebt

Maar eigenlijk heb je helemaal geen reden nodig en mag je jezelf gewoon verwennen wanneer jij wil. Dus boek (samen) dat dagje weg en geniet!


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!