Sauna Stories

6 voordelen van een privé sauna versus de openbare sauna

#1 Volledige privacy: ongestoord genieten

Veel mensen ervaren het als een grote drempel: naakt zijn in het bijzijn van anderen. Hoewel er bij veel openbare sauna’s ook badkledingdagen worden aangeboden, kan het onwennig blijven. Dit is dan ook het grote voordeel van een privé sauna: je kan ongestoord genieten en hebt volledige privacy. Je huurt met je eigen gezelschap een volledige saunaruimte af en hierdoor hoef je geen vreemden (of erger: bekenden) tegen het lijf te lopen. Dat is wel zo prettig!

#2 Hygiëne

Veel mensen hebben het idee dat privé sauna's juist niet hygiënisch zijn. Dit is onterecht want de privé sauna’s worden na elk bezoek grondig schoongemaakt. Dit in tegendeel bij openbare sauna’s, waar veel mensen op een dag gebruik maken van de faciliteiten. Let’s be honest: je weet niet wat anderen uitspoken in de hottub of sauna ;-) en dan is het wel zo prettig dat het elke keer wordt schoongemaakt!

#3 Volledig naar eigen wens aan te passen: veel opties

Bij openbare sauna’s kan je ook genieten van hapjes en drankjes of een massage, maar bij privé sauna’s kan je een volledig arrangement samenstellen naar eigen wens. Zo bieden onze privé sauna’s vrijwel allemaal heerlijke drankjes, hapjes, maar ook mogelijkheden tot romantische versiering of een verjaardagsarrangement aan. Ideaal toch?

#4 Persoonlijke aandacht

Nog zoiets: bij de openbare sauna ben je slechts een van de vele bezoekers en mist vaak de persoonlijke benadering. Bij onze privé sauna’s zorgt de host ervoor dat jij/jullie een heerlijke dag hebben en alles verzorgd is. Dat stukje persoonlijke aandacht is toch wat je wil?

#5 Mogelijkheid tot overnachting

Bij veel van onze privé sauna’s is het ook mogelijk om een overnachting te boeken. Zo kan je extra lang genieten van alle faciliteiten en van elkaar. Heerlijk wakker worden met elkaar en een heerlijk ontbijt. Zo keer je extra relaxed terug naar huis.

#6 Geen drukte of wachttijden

Vooral op drukke dagen (weekenden, feestdagen etc.) kan het bij openbare sauna’s ontzettend druk zijn en sta je in de rij om gebruik te maken van de faciliteiten. Daar heb je toch geen zin in? Bij onze privé sauna’s heb je alle faciliteiten voor jezelf en hoef jij dus op niks en niemand te wachten! Dit zorgt ook voor een extra ontspannen gevoel.


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!