Sauna Stories

Met deze romantische privé sauna’s scoor jij gegarandeerd!

#1 Privé Spa Angie in Almere

Alt Text

Privé Spa Angie is de ultieme locatie voor een romantische date. Bij deze privé sauna ontbreekt het je namelijk aan niks, van een hottub tot openhaard. Wil je jullie date net ietsjes gezelliger maken? Dan biedt deze locatie ook allerlei extra’s, zoals het bestellen van een fles champagne of een Netflix & Chill avondje. We zeiden toch dat dit een perfecte locatie is ;-)?

#2 Spa Laguna Deluxe in Veldhoven

Alt Text

Rozenblaadjes, prosecco en een hottub? Romantischer wordt het niet. Bij Spa Laguna Deluxe hebben ze alle ingrediënten om er samen een romantische dag van te maken. Of avond, want bij deze privé sauna kan je de romantiek verlengen met een overnachting. Kruip dus heerlijk tegen elkaar aan en begin de dag meteen ontspannen.

#3 Intense Luxury in Oosterhout

Alt Text

Deze prachtige privé sauna biedt je alle mogelijkheden voor een ontspannen en romantisch samenzijn! Van de sfeervolle inrichting tot de vele faciliteiten; bij Intense Luxury kom je volledig tot rust. Verras je partner met een romantische aankleding met rozenblaadjes en kaarsjes. Als je dan niet scoort, weten wij het ook niet meer hè casanova ;-).

#4 Spa Parel in ‘t Groen - Het Boshuis in Moergestel

Alt Text

Trek weg uit de bewoonde wereld en duik samen het bos in. Intiemer wordt het niet bij deze privé sauna, die in de bosrijke omgeving van Moergestel te vinden is. Naast de unieke locatie, heeft deze sauna ook heerlijke faciliteiten, zoals een jetstream spa, sauna, stoomcabine, inloopdouche en een comfortabel bed. Hoewel deze locatie al op en top romantisch is, kan je ook nog kiezen voor een extra romantisch arrangement. Romantiek kent geen grenzen toch?

#5 Spa Luxecellent - Love Suite in Nuland

Alt Text

De naam zegt het al, bij deze locatie moet je zijn voor pure romantiek. Deze luxe wellness is de ideale plek voor een romantische date. Duik samen de stomende sauna in, drink een glas bubbels in de jetstream spa en maak uitgebreid gebruik van de regendouche. Nog niet genoeg van elkaar? Eindig de date dan in stijl met een hemelse overnachting.

#6 V-I-P Spa met zwembad in Stolwijk

Alt Text

Wil je indruk maken op je liefje, dan is dit een absolute topper. Met faciliteiten als een verwarmd zwembad onder een romantische sterrenhemel, een met rozen bezette schommel, hottub, regendouche en stoomcabine is dit de perfecte locatie voor een hete date.

#7 Privé Sauna Aqua Acacia in Den Haag

Alt Text

Deze wellness is speciaal ingericht voor alle tortelduifjes! Pak helemaal uit en verras je partner met een romantisch arrangement, een bos bloemen en heerlijke hapjes en drankjes. Genieten gegarandeerd bij privé sauna Aqua Acacia met faciliteiten als een bubbelbad, Finse sauna, moderne stoomcabine en een dubbele regendouche.


Hoe je dankzij de privé sauna ontspannen december door komt!

7 gezellige privé sauna's om de herfst te vieren!